Galatasaray'dan Fenerbahçe'yi kızdıracak hamle: Çifte kupalı 19.05 planı

Galatasaray'dan Fenerbahçe'yi kızdıracak hamle: Çifte kupalı 19.05 planı
Galatasaray'dan şampiyonluk kutlamalarına dair planlar yapıldı. Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışında olan sarı kırmızılı ekipten kızdıracak hamle geldi.

Şampiyonluk yarışında önde olan Galatasaray'dan Fenerbahçe'yi kızdıracak hamle geldi. Şampiyonluğa bir adım kadar uzaklukta olan sarı kırmızılılar, Fenerbahçe ile yapacağı maç sonrasında şampiyonluk kutlamasını hedefliyor. Sarı lacivertli ekibin puan kaybetmes halinde şampiyonluk planları şu şekilde...

DERBİ ÖNCESİ ŞAMPİYONLUK

Galatasaray, Fenerbahçe'nin Kayserispor karşısında olası bir puan kaybı yaşaması durumunda şampiyonluğunu ilan ederek, 19 Mayıs tarihinde ezeli rakibiyle oynayacağı derbiyi kupa şölenine dönüştürmeyi planlıyor. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe maçı öncesi şampiyonluğunu ilan ederse, Rams Park'ta oynanacak derbinin 19.05'te (19 Mayıs) gerçekleşmesini talep edecek.

Maxresdefault (3)

ÇİFTE KUPA ŞOVU

Galatasaray, Süper Lig şampiyonluğunu garantiledikten sonra, lig kupasıyla birlikte Süper Kupa'yı da kaldırarak taraftarlarına unutulmaz bir an yaşatmayı hedefliyor. Başkan Dursun Özbek, bu kupa şovunu görkemli bir gövde gösterisine dönüştürmeyi planlıyor.

ŞAMPİYON TAKIMLAR DA KATILACAK

Şampiyon kadın futbol takımı ve su topu takımı da, kupalarıyla beraber tribünleri selamlayacak ve bu coşkulu anın bir parçası olacaklar. Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe karşısındaki derbiyi, zafer ve kupa şölenine çevirerek taraftarlarına unutulmaz bir kutlama sunmayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.