Galatasaray'dan İlkay Gündoğan bombası

Galatasaray'dan İlkay Gündoğan bombası
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Galatasaray, önümüzdeki sezonun yapılanmasına şimdiden başladı. Sarı-Kırmızılı ekip, dünyaca ünlü orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ı transfer etmek için kolları sıvadı.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğa koşuyor. En yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı ekip, bitime 3 hafta kala büyük bir avantajı eline geçirmiş durumda. Okan Buruk'un önderliğinde rekor üstüne rekor kıran Galatasaray, önümüzdeki sezon için çalışmalara şimdiden başladı.

Resim

Kadrosunda yer alan önemli isimlerle sözleşme uzatan Galatasaray, takımın kanayan bölgesi orta saha için dünyaca ünlü bir isimle görüşecek. TRT Spor'dan Evren Göz'ün haberine göre; Galatasaray'da önümüzdeki haftalarda İlkay Gündoğan için girişimler olacak. İyi bir Galatasaray taraftarı olduğu bilinen İlkay da bu transfere sıcak bakıyor.

Manchester City'de kazandığı büyük başarıların ardından Barcelona'ya transfer olan İlkay Gündoğan, İspanya'da istediğini bulamadı. Sezonu kupasız kapatan yıldız orta saha, bu sezon çıktığı 33 resmi maçta 5 gol atarken, 7 de asist yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.