Galibiyet rüzgarı Fransa'ya sert esti: Filenin Sultanları set vermeden yendi!

Galibiyet rüzgarı Fransa'ya sert esti: Filenin Sultanları set vermeden yendi!
A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Kadınlar Milletler Ligi'nin Antalya etabında oynadığı son maçta Fransa'yı 3-0 yenerek ikinci galibiyetini elde etti. Maç, 10 bin kişilik Antalya Spor Salonu'nda yoğun bir izleyici kitlesi önünde gerçekleşti ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na denk gelmesiyle özel bir anlam kazandı.

Türkiye, maç boyunca üstün bir performans sergiledi. İlk seti rahat bir şekilde kazanan ay-yıldızlı ekip, ikinci sette de üstünlüğünü sürdürerek seti 25-16 tamamladı.

Üçüncü sette ise geriye düşen takım, başantrenör Daniele Santarelli'nin molası sonrası toparlanarak seti 25-19, maçı da 3-0 kazandı. Bu galibiyetle Türkiye, Antalya etabındaki ikinci zaferine imza attı.

Yeni Hgfddghöhgf


Türkiye, Milletler Ligi'ndeki ilk sınavında Japonya'ya 3-2 mağlup olmuş, Hollanda'yı 3-1 yenmiş ve İtalya'ya 3-1 yenilmişti. 

Fransa ise Almanya'ya karşı 3-0 galibiyetle başlamış, ardından Polonya'ya 3-0 yenilmiş ve Bulgaristan'ı 3-1 mağlup etmişti. "Filenin Sultanları", ligin ikinci haftasında ABD'de, üçüncü haftasında ise Çin'de mücadele edecek.

Yeni Projıuytrewe


16 takımın mücadele ettiği VNL'de, üç hafta sonunda puan cetvelinde ilk 8 sırada yer alan takımlar finallerde mücadele etme hakkı kazanacak. 

Yeni Proghjkjhgfdsaje

Türkiye, Antalya etabındaki performansıyla taraftarlarını gururlandırdı ve önümüzdeki haftalara umutla bakıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.