Göz-Göz kupasına kavuştu! Süper Lig coşkusu

Göz-Göz kupasına kavuştu! Süper Lig coşkusu
Trendyol 1. Lig'de 2023-2024 sezonunu ikinci sırada tamamlayarak lider Eyüpspor'la birlikte direkt Süper Lig'e yükselen Göztepe, kupasına kavuştu. Göz-Göz, 1-1 berabere kaldığı Bodrum FK maçı sonrası Süper Lig coşkusunu doyasıya kutladı.

Trendyol 1. Lig'de Süper Lig'e çıkmayı 2 hafta önce garantileyen Göztepe, sezonun son haftasında evinde Bodrum FK ile 1-1 berabere kalırken, karşılaşma sonrası kupasına kavuştu.

MAÇ SONRASI DEV KUTLAMA

İzmir temsilcisi, müsabakanın ardından Süper Lig'e yükselme coşkusunu bir kez daha tribünlerle birlikte kutladı. Göztepeli futbolcular, taraftarlarla beraber "İsyan Marşı"nı söyledi.

Yeni Proje544534

Daha sonra soyunma odasına giden sarı-kırmızılı futbolcular ve teknik heyet, kupa töreni için kurulan platforma tek tek davet edildi.

Yeni Proje11

Kulüp başkanı Rasmus Ankersen'in de yer aldığı törende sarı-kırmızılı ekibe madalyaları ve kupası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından verildi.

Göztepeli futbolcular, takım kaptanları Atınç Nukan, İsmail Köybaşı ve Yalçın Kayan tarafından kaldırılan kupa ile tribünleri dolaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.