İspanyol basını: Arda Güler iyi performansına rağmen ilk 11'e alınmıyor

İspanyol basını: Arda Güler iyi performansına rağmen ilk 11'e alınmıyor
Real Madrid'in 19 yaşındaki oyuncusu Arda Güler, son lig maçındaki hareketiyle İspanyol spor basınının radarına takıldı. Milli futbolcu hakkında, "Carlo Ancelotti için tartışmasız bir ilk 11 oyuncusu değil." değerlendirmesi yapıldı.

Futbol devi Real Madrid, La Liga'da oynadığı son maçta Real Betis'i 2-0 yenmiş, Arda Güler karşılaşmada forma şansı bulamamıştı. İspanyol gazeteleri, maçın bitiş düdüğüyle birlikte Arda Güler'in hemen soyunma odasına girmesine dikkati çekti.

'ARDA GÜLER ARKA PLANDA KALIYOR'

As gazetesi, son maçta Arda dışındaki yedeklerin müsabaka sonunda takım arkadaşlarıyla kalıp kutlama yaptığını hatırlatarak, "Arda Güler için iyi bir dönem değil. Real Madridli futbolcu sezon başında arka planda kalıyor. Türk futbolcu, şimdiye kadarki maçlarda dakika aldığı zamanlarda iyi bir performans göstermesine rağmen Carlo Ancelotti için tartışmasız bir ilk 11 oyuncusu değil. Hatta her zaman yedekten girenler arasında da yok. Real Betis maçına hiçbir katkısı olmadı." yorumunda bulundu.

'ANCELOTTİ, KROOS'UN ALTERNATİFİNİ BULAMADI'

El Mundo gazetesi ise "Ancelotti, Camavinga ve Bellingham'ın sakatlıklarından sonra Modric ve Arda Güler'i denedi ama ikisi de İtalyan teknik adamı ikna edemedi. Real Madrid Teknik Direktörü, Toni Kroos'un yerini alabilecek, takımının akışını sağlamada kilit olacak doğal bir alternatifi henüz bulamadı." diye yazdı.

Real Madrid'e geçen sezon gelen ancak sakatlık sorunundan dolayı çok geç forma şansı bulan Arda Güler, bu sezon biri ilk 11 olmak üzere üç maçta toplam 97 dakika süre aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.