Jose Mourinho derbi taktiklerini belirledi: Galatasaray'ı bu isimlerle vuracak!

Jose Mourinho derbi taktiklerini belirledi: Galatasaray'ı bu isimlerle vuracak!
Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe, evinde Galatasaray’ı ağırlamaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli ekipte, teknik direktör Jose Mourinho derbi planlarını şekillendirdi. Portekizli hoca, Cimbom’u vurucacak isimlerini belirledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, tüm ekibiyle birlikte Samandıra’da uzun saatler boyunca Galatasaray’ı analiz etmeye devam ediyor. Derbiye özel hazırlıklarını hızlandıran Mourinho, dün itibariyle takımıyla birlikte taktiksel çalışmalara başladı.

GALATASARAY'IN SOL KANADINA ODAKLANDI

Sabah’ın haberine göre, Portekizli teknik adam, Galatasaray'ın sol tarafını hedef alacak. Mourinho, Davinson Sanchez'in atletik yapısını kullanarak, sarı-kırmızılı ekibin Abdülkerim Bardakcı ve Jakobs’un olduğu sol kanadından atak geliştirmeyi planlıyor. Bu doğrultuda Fenerbahçe'nin sağ kanadında Mert Müldür, Tadic ve Szymanski üçlüsüyle yoğun bir hazırlık süreci geçiriliyor.

PRES YAPMADAN SAVUNMA

Mourinho, önde baskı uygulamayı düşünmüyor. Antrenmanlarda bu stratejiyi oyuncularıyla paylaşan deneyimli hoca, Galatasaray’ın açıklarını sabırlı bir oyunla değerlendirmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.