Kartal yaralı, Fırtına Avrupalı

Kartal yaralı, Fırtına Avrupalı
Trendyol Süper Lig'in 37.haftasında gecenin maçları adeta nefesleri kesti. Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Beşiktaş, sahasında Hatayspor engeline takılırken, Trabzonspor, RAMS Başakşehir'i tek golle geçti ve ligi 3'üncü sırada bitirmeyi garantiledi.

Trendyol Süper Lig'in 37.haftasında zirve yarışı ve kümede kalma mücadelesi veren takımların maçları adeta nefesleri kesti. 

KARTAL SON NEFESTE

Ligin 37. haftasında Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor'dan 1 puanı son dakikada kurtardı. Kartal, Atakaş Hatayspor karşısında iki kez geriye düştüğü karşılaşmada Aboubakar'ın son dakikada penaltıdan attığı golle  2-2 berabere kaldı ve Avrupa kupalarına katılma hakkını tehlikeye attı.

B J K

FIRTINA RESMEN AVRUPALI

Gecenin bir diğer karşılaşmasında Trabzonspor, 3'üncülük yolundaki rakibi RAMS Başakşehir'e konuk oldu. Karadeniz temsilcisi, 45+2. dakikada Meunier'in ortasında arka direğe hareketlenen Onuachu'nun şık bir kafa vuruşuyla attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti ve ligi 3'üncü sırada tamamlamayı garantiledi. Fırtına, gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde boy gösterecek.

T S

KÜME DÜŞME HATTI ALEV ALEV 

Geceye zirveyi ilgilendiren maçlar kadar kümede kalma mücadelesi veren takımlar da damga vurdu. 

FATİH KARAGÜMRÜK KÜME DÜŞTÜ

Ligin 37. haftasında Gaziantep FK'ye konuk olan VavaCars Fatih Karagümrük, karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı. Tolunay Kafkas'ın takımı bu sonuçla birlikte İstanbulspor'un ardından küme düşen ikinci takım oldu.

Yeni Proje Gfk

PENDİKSPOR İÇİN MUCİZE LAZIM

Kümede kalma mücadelesi veren Siltaş Yapı Pendikspor, deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. İstanbul temsilcisi, 90 dakikadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı ve  haftayı 37 puanla 19. sırada bitirdi. İstanbul ekibinin ligde kalabilmesi için MKE Ankaragücü ile ligi aynı puanda tamamlaması ve genel averajda rakibini geride bırakması gerekiyor.

KONYASPOR 1 PUANLA DÖNDÜ

Süper Lig'de küme düşme hattından az da olsa uzaklaşan TÜMOSAN Konyaspor, Kayserispor'a konuk olduğu maçtan 2-2'lik eşitlikle ayrıldıve haftayı 41 puanla tamamladı. İç Anadolu temsilcisinin rakiplerinin sonuçlarına bakmadan son hafta Galatasaray önünde alacağı 1 puan kümede kalması için yeterli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.