Kerem Aktürkoğlu Benfica transferini anlattı: Havaalanında bir sözleşme imzaladım

Kerem Aktürkoğlu Benfica transferini anlattı: Havaalanında bir sözleşme imzaladım
Kerem Aktürkoğlu, Benfica'ya transfer sürecinin beklenmedik bir hızla geliştiğini belirtti. Milli futbolcu, "Transfer süreci çok hızlı oldu, sadece bir günde. Havaalanında bir sözleşme imzaladım" dedi.

Galatasaray'dan Portekiz ekibi Benfica'ya katılan Aktürkoğlu, kulübün YouTube kanalına verdiği röportajda, transfer sürecini ve yeni takımındaki ilk maçındaki hislerini paylaştı.

Transferin son gününde Benfica'ya imza atan genç yıldız, sürecin nasıl ilerlediğini şu sözlerle aktardı:

"Transfer süreci çok hızlı oldu, sadece bir günde. Havaalanında sözleşme imzaladım. Gece yarısından önce Portekiz'de olmam gerekiyordu. Uçuş 5 saat sürdü, havaalanına gittik, uçağa bindik ve 23.45'te vardık. O 15 dakika içinde her şeyi imzaladım. Beklerken elim ayağım titriyordu. Transfer olacak mı, olmayacak mı diye düşünüyordum. Her şey çok hızlı gelişti. 10/12 saat içinde görüşmeler yapıldı. Duygusaldı ama sonrasında çok keyifliydi."

1712431.jpg

'BASKI BENİ MOTİVE EDİYOR'

Aktürkoğlu, baskının kendisini motive ettiğini dile getirerek, "Elbette baskı olması gerekiyor. Dört yıl Galatasaray'da oynadım. Kaptanlık yaptım. İyi ve kötü zamanlarımız oldu. Baskı beni motive ediyor. Baskının olmadığı bir ortamda oynamak oyuncuyu zor duruma sokabiliyor. Bu baskıyı aile ortamıyla birleştirmek en önemlisi. Dostluk ve aile ortamını bir arada sürdürürsek başarı kaçınılmaz olacaktır." ifadesini kullandı.

'ATMOSFER BENİ ÇOK ETKİLEDİ'

Benfica formasıyla ilk maçını değerlendiren Aktürkoğlu, "İlk maçım gerçekten inanılmazdı. Benfica'nın Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarını izlerdim. O atmosfer beni çok etkiledi. İlk maçımda soyunma odasından çıkıp tünele girdik, ışıklar söndü ve her şey kırmızıydı. O an gerçekten tüylerim diken diken oldu. 60 bin kişi ve her yer kırmızı. Deplasmanda oynadığımız maçları da seviyorum ama evde oynamak muhteşem." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.