Kerem Aktürkoğlu Benfica'da giyeceği ilk formayı ona hediye edecek!

Kerem Aktürkoğlu Benfica'da giyeceği ilk formayı ona hediye edecek!
Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transferi 10 yaşındaki Rüzgar'ı gözyaşlarına boğdu. Aktürkoğlu, küçük hayranını sevindirecek haberi sosyal medyada verdi.

Milli sol kanat Kerem Aktürkoğlu, iki gün önce Galatasaray'dan Benfica'ya transfer oldu. Portekiz ekibi Aktürkoğlu için Galatasaray'a 12 milyon euro ödeyecek.

Başarılı futbolcunun gidişi Galatasaraylı taraftarları üzerken 10 yaşındaki Rüzgar Sevim ise gözyaşları içinde kaldı. Rüzgar'ın ağladığı ve Kerem Aktürkoğlu'nu çok sevdiğini söylediği anların sosyal medyaya yansıması üzerine milli futbolcu görüntülere kayıtsız kalamadı. 

'BU RENKLER ALTINDA DAHA ÇOK KAHRAMANIN OLACAK'

Benfica'da çıktığı ilk maçta giyeceği formayı Rüzgar'a hediye etmeyi teklif eden Aktürkoğlu, küçük hayranını şu sözlerle teselli etti:

"Hayat bize birçok şey öğretiyor; mutluluklarla beraber geçen güzel günler kadar, ayrılıklar da bu hayatın içinde. Ama biz ayrılsak da kalplerimiz birlikte atar, sen Galatasaray’dan ve Galatasaraylılığından vazgeçme lütfen. Bu renkler altında daha çok kahramanın olacak, onlarla güleceksin, gözündeki yaşlar da inşallah sadece mutluluktan akacak… 

Beni affeder misin, bilemiyorum; ama sana Benfica’da giyeceğim ilk maçın formasını hediye etmek isterim. Belki böylece barışabiliriz, ne dersin?"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.