Lucas Torreira için yeni iddia! Yıldız oyuncu için geliyorlar

Lucas Torreira için yeni iddia! Yıldız oyuncu için geliyorlar
Galatasaray, ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedeflerini gerçekleştirmek için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürürken, gündeme bomba bir transfer iddiası düştü. Takımın vazgeçilmez isimlerinden Uruguaylı yıldız Lucas Torreira hakkında şaşırtıcı bir transfer söylentisi ortaya atıldı.

Transfer çalışmalarını sürdüren ve kadroda eksik görülen bölgeler için takviye yapmaya yoğunlaşan Galatasaray, yaklaşan rövanş maçına kadar tüm dikkatini bu karşılaşmaya yönlendirdi.

TORREIRA’YA BÜYÜK İLGİ

Bocanoticias'ın haberine göre; Boca Juniors Başkanı Juan Roman Riquelme, takımının kadro kalitesini artırmak ve Real Madrid ya da Bayern Münih gibi Dünya Kulüpler Kupası'nda mücadele eden büyük takımlarla başa çıkabilmek için Ocak ayında Lucas Torreira’yı kadrosuna katmak istiyor.

Haberde, Torreira'nın gelecek transfer döneminde Boca Juniors’ın bir numaralı hedefi olduğuna vurgu yapılırken, oyuncunun sözleşmesinde son bir buçuk yıl kaldığı, bu nedenle Galatasaray'dan ayrılmasının daha olası olduğu belirtiliyor.

G Ukf Hph W8 A A By Q V

15 MİLYON EURO’LUK YILDIZ

Uruguaylı oyuncunun, Riquelme tarafından uzun zamandır uluslararası bir yıldız olarak takımda görmek istediği bir isim olduğu vurgulanırken, daha önce Boca Juniors ile isminin anıldığı ancak sonrasında Arsenal'dan Galatasaray'a transfer olduğu ifade ediliyor. Ayrıca, Torreira’nın piyasa değerinin 15 milyon Euro olduğu ve Boca Juniors’ın bu transferi gerçekleştirmek için önemli bir mali çaba göstermesi gerekeceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.