Mağlubiyet sonrası Kerem Demirbay'a "maaş" soruldu: İstersen yönetimi çağırayım, onlara sor

Mağlubiyet sonrası Kerem Demirbay'a
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turu rövanş maçında Young Boys'a 1-0 yenilerek Devler Ligi'ne veda etti. Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Kerem Demirbay maçı değerlendirirken gelen "maaş" sorusuna, "Benimle alakalı değil." şeklinde cevap verdi.

Galatasaray'ın Young Boys'a yenilerek Şampiyonlar Ligi'nde tur aşamasına geçememesinden üzüntü duyduğunu dile getiren Kerem Demirbay, "Başaramadık, üzgünüz. Galatasaray ve ülkemize yakışanı yapamadık. Ülkemizi ve Galatasaray'ı temsil etmek istedik ama başaramadık." dedi.

'CAMİA OLARAK KAFAMIZI KALDIRMALIYIZ'

Aslan, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Başarılı olmak istediklerini söyleyen tecrübeli futbolcu, "Ülkemize yakışanı yapmak istiyoruz. Pozitif enerjili bir aile ve takım olarak nereye gidebiliyorsak oraya gitmek istiyoruz. Başarılı olmak istiyoruz. İnşallah böyle olur. Futbol çok basit bir oyun. Bu oyunda kazanırsın veya yenilirsin. Şampiyonlar Ligi'nde böyle bir maçta biz yenildik. Bu çok net. Yolumuza devam etmek istiyoruz. Camia olarak kafamızı kaldırmalıyız. Devam etmeliyiz." şeklinde konuştu.

'MAAŞI YÖNETİME SOR'

Röportaj sırasında bir muhabirin, "Üzgünsünüz ama arada ciddi anlamda maaş bütçesi farkı var. Ciddi anlamda ödenmiş rakamlar var. Bununla ilgili neler söylersin?" sorusu şaşıran Demirbay, "İstersen yönetimi çağırayım, onlara sor. Ben futbolcuyum. Benimle alakalı değil." yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.