Medina transferinde ilginç detay! Anlaşma sağlandı derken…

Medina transferinde ilginç detay! Anlaşma sağlandı derken…
Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Cristian Medina transferinde yeni bir engel ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin Boca Juniors ile 15 milyon dolar ve sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında anlaşmaya vardığı iddia edilse de, Arjantin cephesinden gelen son haberler taraftarları üzdü.

Fenerbahçe’nin Medina için yaptığı teklif Boca Juniors tarafından ilk etapta kabul edilmişti. Ancak Arjantin ekibi, ülkedeki transfer döneminin kapanmış olması nedeniyle Medina'nın yerine yeni bir oyuncu alamayacaklarını belirtti. Bu durum, anlaşmanın ocak ayına kadar askıya alınmasına neden oldu.

G Wza2 E E W I A Eg P R2

BONUSLAR SORUN YARATTI

Arjantin basınına göre, transferin önündeki bir diğer engel bonus maddelerinde yaşanan anlaşmazlıklar. Boca Juniors, Fenerbahçe’nin teklif ettiği bonuslar konusunda çekincelerini dile getirdi. Medina’nın Boca’dan ayrılması durumunda yedek bir oyuncu bulunamaması da görüşmeleri karmaşık hale getirdi.

G X Twl7 N Ws A Euwug

RESTLEŞME YOK, GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Arjantin basınından gelen haberlere göre, iki kulüp arasında henüz bir restleşme yaşanmadı. Taraflar arasındaki görüşmeler devam ediyor ve Medina’nın ocak ayında Fenerbahçe’ye katılması bekleniyor. Genç oyuncu, Boca Juniors formasıyla bu sezon 30 maça çıktı ve 3 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.

22 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusunun, Boca ile olan sözleşmesi Aralık 2027'ye kadar devam ediyor. Medina’nın güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro olarak değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.