Mourinho: Mağlubiyetten sonra hiçbir zaman kaçmadım

Mourinho: Mağlubiyetten sonra hiçbir zaman kaçmadım
Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, kendi evlerinde 1-3 yenildikleri Galatasaray derbisinin ardından neden basın toplantısı yapmadığını açıkladı. Mourinho, "24 yıllık kariyerimde hiçbir zaman basın toplantısından kaçmadım." dedi.

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, yarın oynanacak Union Saint-Gilloise karşılaşması öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'nin 1-3 yenildiği Galatasaray maçından sonra basın toplantısı yapmamasının nedenini açıklayan Mourinho, "Basın toplantısı için 70 dakika bekledim. Girmeyi denedim ama izin vermediler." şeklinde konuştu.

'BANA SAYGISIZLIK YAPILDI'

Mourinho konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"24 yıllık kariyerimde hiçbir zaman basın toplantısından kaçmadım, özellikle mağlubiyetten sonra. Gazetecilerden, sorularından korkmadım. Bir basın toplantısı için 75 dakika beklemenin mantığı yok. Maç biter bitmez rakip hocayı tebrik ettim ve direkt flaş röportaja gittim. Basın toplantısı için 70 dakika bekledim. Orada bekledim, girmeyi denedim ama girmeme izin vermediler. Kapıda bekledim. Deplasman takımı teknik direktörünün önce basın toplantısı yapmasını anlayabiliyorum ama ikimiz de aynı şehrin takımıyız. Belli limitler olması lazım. Basın toplantısına girmememin sonuçla alakası yok. 70 dakika beklemek saygısızlık. Saygısızlık yapılan kişi benim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.