Okan Buruk Cimbom'da ilk 11'i belirledi!

Okan Buruk Cimbom'da ilk 11'i belirledi!
Galatasaray'ın deneyimli teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe derbisi için ilk 11'i belirledi. Sarı-kırmızılılar yarın Türk Telekom Stadyumu'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlarken, şampiyonluk yolunda kritik bir adım atmak için sahaya çıkacak.

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe derbisi için ilk 11'i büyük ölçüde belirledi. Kalede güvenilir isim Fernando Muslera'nın yer alacağı öğrenilirken, savunmanın solunda Derrick Köhn, sağında ise Kaan Ayhan'ın görev yapması bekleniyor. 

BURUK'UN İLK 11'İ NETLEŞTİ

Stoper mevkinde ise Victor Nelsson'un yanında kimin oynayacağı henüz netleşmedi. Kanatlarda Barış Alper Yılmaz ve Hakim Ziyech'in forma giyeceği tahmin ediliyor. Forvet arkasında Dries Mertens'in görev alması beklenirken, ileri uçta ise Mauro Icardi'nin sahada olması bekleniyor.

Galatasaray, derbi maçı öncesinde büyük bir heyecanla hazırlıklarını tamamlıyor. Teknik direktör Okan Buruk'un belirlediği kadro ile takım, taraftarlarının desteğiyle şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.