Olaylı derbi soruşturması: 2 Fenerbahçeli futbolcu ifadeye çağrıldı

Olaylı derbi soruşturması: 2 Fenerbahçeli futbolcu ifadeye çağrıldı
Galatasaray-Fenerbahçe maçında stat müdürüne darp girişimi soruşturması kapsamında 2'si futbolcu 5 kişi ifadeye çağırılmıştı. Soruşturma kapsamında ifadeye çağrılan isimler arasında Fenerbahçeli futbolcular; Mert Hakan Yandaş ile Osayi Samuel’in de bulunduğu öğrenildi.

Süper Lig'in 37'nci haftasında pazar akşamı Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yenmesinin ardından tatsız olaylar yaşanmıştı. RAMS Park'ta oynanan karşılaşmanın ardından Fenerbahçe'nin sahada kutlama yaptığı sırada Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, stat müdürü Ali Çelikkıran ve Başkan Dursun Özbek’in şoförüyle, Fenerbahçeli yöneticiler arasında arbede yaşandı.

FENERBAHÇE'DE 3 KİŞİ İFADEYE ÇAĞRILDI

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Başsavcılığı Galatasaray, Stat Müdürü A.Ç'ye darp girişimiyle ilgili Fenerbahçe'de 3 kişiyi ifadeye çağırdı.

Alınan son bilgilere göre ifadeye çağırılan isimler arasında Mert Hakan Yandaş ile Osayi Samuel’in de olduğu öğrenildi. Ancak söz konusu kişilerin şu ana kadar ifade vermeye gitmediği kaydedildi.

Çıkan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde; savcılık tarafından ifadeleri alınacak 5 kişi arasında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal ve Hulusi Belgü de bulunuyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.