Premier Lig'de şampiyonluk yarışı kızışıyor

Premier Lig'de şampiyonluk yarışı kızışıyor
İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluk yarışı nefesleri kesiyor. Manchester City, Arsenal ve Liverpool, kader maçlarını oynayacak.

Avrupa Futbolunun sevilen liglerinden İngiltere Premier Lig'inde şampiyonluk yarışı sürüyor.  Maç fazlasıyla Arsenal'in lider olduğu ligde Manchester City, 1  maç eksiğiyle rakibinin 1 puan gerisinde bulunuyor. 

ZİRVEDEKİ 3 TAKIM DA KAZANDI

Kıyasıya şampiyonluk yarışının sürdüğü ligin 36. haftasında lider Arsenal, konuk ettiği Bournemouth'u 3-0 mağlup etti. Manchester City, sahasında Wolverhampton'ı 5-1 mağlup ederken Liverpool da sahasında Tottenham'ı 4-2'yle geçti. Ligdeki son 2 maçında Arsenal, deplasmanda Manchester United ve evinde Everton ile karşı karşıya gelecek. 

Yeni Projeb

MAVİLER, SON 3 MAÇINI KAZANIRSA ŞAMPİYON

Manchester City, son 3 maçını da kazanırsa üst üste 4 sezonda İngiltere şampiyonluğunu kazanan ilk takım olarak tarihe geçecek.

Ligde maç eksiği bulunan Guardiola'nın öğrencileri, son 3 maçında, deplasmanda Fulham ve Tottenham ile karşılaşıp, evinde ise West Ham United'ı ağırlayacak.

Arsenal'ın 83 puanla liderlik koltuğunda oturduğu Premier Lig'de, bir maç eksiği bulunan Manchester City, 82 puanla başkent ekibini takip ediyor. Liverpool ise 78 puanda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.