Premier Lig'de sezonun enleri belli oluyor! O isimler öne çıktı...

Premier Lig'de sezonun enleri belli oluyor! O isimler öne çıktı...
İngiltere Premier Lig'de 2023-2024 sezonunun en iyi oyuncu ve teknik direktör kategorilerinde adaylar belirlendi. İşte öne çıkan isimler listesi...

İngiltere Premier Lig'de 2023-2024 sezonunun enleri belli oluyor.  Sezonun en iyi oyuncu ve teknik direktör kategorilerinde adaylar belirlendi. İşte o liste...

ÖNE ÇIKAN OYUNCULAR

Yeni Projefcx

Favori: Erling Haaland

Son 3 maçını da kazanması halinde Premier Lig'de üst üste dördüncü şampiyonluğunu ilan edecek Manchester City'de Norveçli yıldız golcü Erling Haaland, attığı 25 golle sezonun enleri arasında gösteriliyor.

Yeni Projejj

Plase: Cole Palmer

Haaland'ın gol krallığı yarışında en yakın takipçisi Cole Palmer, (Chelsea) oldukça verimli bir sezon geçiriyor. İngiliz hücum oyuncusu, Haaland'dan sonra attığı 21 golle dikkat çekiyor.

ÖNE ÇIKAN TEKNİK ADAMLAR

V B En iyi teknik direktör kategorisi adaylarında ise öne çıkan isimler, Manchester City'den Josep Guardiola ve Arsenal'den Mikel Arteta. İki ismin takımı için verdiği rekabet her alanda kıyasıya sürüyor.

Yeni Projec

Teknik adam kategorisinde öne çıkan diğer isimler ise, Aston Villa'dan Unai Emery, Liverpool'dan Jurgen Klopp ve Bournemouth'tan  Andoni Iraola oldu.

Taraftarlar ve futbol uzmanlarının katılacağı oylamanın ardından sezonun en iyi oyuncusu 18 Mayıs Cumartesi, yılın en iyi teknik direktörü ise 21 Mayıs Salı günü belli olacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.