Real Madrid Antalya'da genç yetenekler için eğitim başlattı

Real Madrid Antalya'da genç yetenekler için eğitim başlattı
Antalya'da 4-17 yaş arası çocuklar için Real Madrid metodolojisiyle futbol eğitimi başlatıldı. Program, yetenek gelişimi ve dostluk değerlerine odaklanıyor.

Real Madrid Akademisi tarafından Antalya'da 4-17 yaş grubundaki çocuk ve gençlere yönelik bir futbol eğitim programı başlatıldı. AICOSPORTS ve Nirvana Cosmopolitan iş birliğiyle düzenlenen program, genç yetenekleri yetiştirmeyi hedefliyor. Kundu Turizm Merkezi'ndeki Nirvana Otel'de düzenlenen basın toplantısında, İspanyol teknik direktör Rafael Fernandez ve programın diğer yöneticileri açıklamalarda bulundu.

Real Madrid, Antalya'da Genç Yetenekleri Keşfetmeye Hazırlanıyor

Fernandez, Real Madrid metodolojisinin fiziksel, teknik, taktik ve psikolojik gelişimi desteklediğini belirterek, "Bu programla gençlere sadece futbol yeteneklerini geliştirmeyi değil, aynı zamanda dostluk ve takım ruhunu aşılamayı hedefliyoruz. Antalya'dan Arda Güler gibi yeni yetenekler çıkarmayı umuyoruz" dedi.

Real Madrid, Antalya'da genç yetenekler yetiştirmeyi hedefliyor

Nirvana Hotels Genel Müdür Vekili Erhan Yakut ise genç yeteneklere destek verdiklerini belirterek, futbolun sadece yetenekle değil, doğru eğitim ve stratejiyle geliştiğini vurguladı. AICOSPORTS kurucusu İnanç Armitli de programın çocuklar için büyük bir fırsat olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.