Real Madrid'den tarihi zafer

Real Madrid'den tarihi zafer
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı sona erdi. Real Madrid, 1-0 yenik duruma düştüğü maçta müthiş bir geri dönüşe imza atarak Bayern Münih'i eledi ve finale yükseldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finali adı belli oldu. Santiago Bernabau'da oynanan mücadelede Real Madrid ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. 

Resim

2-2'nin rövanşında İspanya'da oynanan maçın ilk devresinde gol sesi çıkmadı. İkinci yarı ise nefesleri kesti. Bayern Münih, 68. dakikada öne geçti. Hızlı gelişen konuk ekip atağında Kane'in pasına hareketlenen Alphonso Davies, Real Madrid savunmasını ipe dizdi ve sol çaprazdan çektiği sert şutta fileleri sarstı. Kalan bölümde tüm riskleri alarak Bayern Münih kalesine yüklenen Real Madrid, aradığı golü 88. dakikada buldu. Oyuna sonradan dahil olan Joselu, maçın bitimine 2 dakika kala kaydettiği golle skorda dengeyi sağladı. İspanyol yıldız sadece 3 dakika sonra ise takımını öne geçirmeyi başardı.

Real Madrid, 2-2'nin rövanşında Bayern Münih'i 2-1 mağlup ederek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldi. Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında oynanacak dev finale, tarihi Wembley Stadyumu ev sahipliği yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.