Şampiyonun gecesi: Galatasaray kupasına kavuştu

Şampiyonun gecesi: Galatasaray kupasına kavuştu
Trendyol Süper Lig'de 24. kez mutlu sona ulaşan Galatasaray, RAMS PARK'ta görkemli bir kutlama töreni düzenledi. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig ve Süper Kupa şampiyonluğunu dünyada benzeri görülmemiş bir şovla kutladı. İşte Aslan'ın şov gecesi...

Trendyol Süper Lig'de rekorları altüst ederek 24. şampiyonluğa ulaşan Galatasaray kupasına kavuştu. Sarı-kırmızılılar, dün gece RAMS PARK'ta 50 bin taraftarıyla birlikte şampiyonluk zaferini doyasıya kutladı. Dev kutlama için İstiklal Caddesi'ndeki Galatasaray Lisesi'nde bir araya gelen teknik ekip ve futbolcular, üstü açık otobüsle RAMS PARK'a hareket etti.

Yeni Projedkkd

Galatasaray Lisesi'nin girişinde taraftarı selamlayan sarı kırmızılı oyuncular, ardından okulun önündeki otobüsle stada doğru hareket etti. Galatasaraylı taraftarlar, oyuncuların yer aldığı otobüsün etrafını sardı ve takımları lehine coşkulu tezahüratlar yaptı. Taraftarların Galatasaray Lisesi önünde ve yolda coşkuyla eşlik ettiği sarı-kırmızılı kafile, yaklaşık 1,5 saatlik yolculuğun ardından Seyrantepe'ye ulaştı.

Şampiyonluk için özel sahnenin kurulduğu RAMS PARK'a Galatasaray taraftarı saat 17.00 dolaylarında alındı.

SANATÇILAR SAHNE ALDI

RAMS PARK'ta şampiyon Galatasaray'ın gecesinde önemli sanatçılar da sahne aldı. Sırasıyla Emir Can İğrek, Uzi, Zara, Edis Görgülü şarkılarıyla geceye renk kattı. 

Dfjjdklx

ŞAMPİYON KUPASINA KAVUŞTU

Sarı kırmızılı takıma kupasını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk, Kadın Futbolu ve Sürdürülebilirlikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Müderrisgil takdim etti.

Dkl

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.