Scott McTominay’den Galatasaray kararı

Scott McTominay’den Galatasaray kararı
Sarı-kırmızılı ekip Galatasaray, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu doğrultuda gündeme gelen isimlerden biri olan Scott McTominay, geleceğiyle ilgili kararını verdi. İşte transferdeki son gelişmeler...

Galatasaray'da transfer çalışmalarında gözler bir süredir Scott McTominay’in üstündeydi. Manchester United'ın İskoç oyuncusu Scott McTominay, hem Galatasaray hem de Fulham'ın ilgisine rağmen takımında kalmayı tercih etti.

İskoç basınında çıkan haberlere göre, Fulham'dan gelen 20 milyon euroluk teklifi reddeden Manchester United, oyuncu için istediği 35 milyon euroluk talepten vazgeçmedi ve İskoç yıldızı takımda tutma kararı aldı.

G T Ao Pi2 X I A A Lgek

Ayrıca haberde, McTominay ile Galatasaray'ın da ilgilendiği belirtilirken, oyuncunun Manchester United'da kalıp sözleşmesini uzatmak için performansını artırmayı hedeflediği ifade edildi.

G S1W0D Z W Y A Ah Q A R

GÜNCEL DEĞERİ

Manchester United altyapısından yetişen ve kariyeri boyunca başka bir takımda forma giymeyen yetenekli orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri 32 milyon euro olarak gösteriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.