Şenol Güneş Trabzonspor’da görevine başladı

Şenol Güneş Trabzonspor’da görevine başladı
Trabzonspor’un anlaşmaya vardığı teknik direktör Şenol Güneş, Trabzon’a geldi. Taraftarlar tarafından coşkuyla karşılanan Güneş, yeni dönemi değerlendirdi.

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü olarak anlaşmaya vardığı Şenol Güneş, Trabzon'a geldi. Trabzon Havalimanı'na varışında taraftarlar tarafından çiçeklerle karşılanan Güneş, kendisini bekleyenlerle selamlaştı. Trabzon'a dönmenin kendisi için anlamlı bir görev olduğunu belirten Güneş, "İstanbul’a giderken işlerim vardı. Başkan aradı, bir konuşalım dedi. Trabzon'a dönerken bir görev için geldik. Trabzonspor, Abdullah hocayla çok başarılı işler yaptı. Son müsabakaya da İhsan hoca çıktı ve onlara teşekkür ederek yeni bir dönemin başlayacağını görüyoruz" dedi.

Yarın takımla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacaklarını ifade eden Güneş, "Tanıdığım ve bildiğim bir şehir. Zor bir dönem olduğunu biliyorum. Başarılı olmuş bir takımın başarı sonrası sıkıntıları daha ağır olabilir. O travmaları atlatıp, yepyeni bir düşünceyle takımı oluşturmak istiyoruz. Trabzonspor'un mevcut kadrosu ve alacağı yeni oyuncularla başarılı bir takım oluşturmak hedefindeyiz" şeklinde konuştu.

Güneş, Trabzonspor’a yeniden gelişinin ardından duygularını, "Bunu sözlerle ifade etmek zor. Yeni bir işe başlıyormuş gibi hissediyorum ama bu heyecan gençliğimdeki heyecan gibi değil. O zaman yaşadığım heyecan bastırılmazdı, kontrolü zordu. Şimdi duyguların mantıkla birleşeceği bir dönem yaşıyoruz" şeklinde dile getirdi.

"UMARIM BENDEN BEKLENTİLERİ TARAFTARA VERİRİZ"

Tecrübesinin Trabzonspor'a katkı sağlayacağını vurgulayan Güneş, "Tecrübenin katkısıyla birlikte nasıl olunacağını konuşacağız. Trabzonspor, yalnızlık hissedebiliyordu ama şimdi kimseyi yalnız bırakmıyorlar. Dünyanın bu kadar globalleştiği dönemde tek başına bir iş yapılamaz. Liderlerin yol göstermesi çok önemli. Umarım benden beklenenleri taraftara veririz ve yönetime güzel bir ışık olur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.