Sol Bamba'dan acı haber!

Sol Bamba'dan acı haber!
Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba, Manisa deplasmanında yaşadığı rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 39 yaşındaki teknik adamın cenazesi, memleketi Fildişi Sahili'ne gönderilecek.

Trendyol 1. Lig ekibi Adanaspor, 30 Ağustos'ta rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan teknik direktör Sol Bamba'nın vefat ettiğini duyurdu.

Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Bamba'nın Manisa FK ile oynanan maç öncesinde fenalaştığı ve acilen Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi. Ancak, tüm müdahalelere rağmen Bamba'nın kurtarılamadığı açıklandı. Kulüp, "Başta ailesi olmak üzere camiamızın başı sağ olsun" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

G W W Cz Bc Ww A Efk3Q

LENF KANSERİYLE MÜCADELE EDİYORDU

2021 yılında lenf kanserine yakalanan Sol Bamba, 2024 yılında hastalığı tamamen yenmişti. Ancak, Bamba'nın rahatsızlığının nüksettiği ve bu durumun ani bir şekilde kötüleşmesine neden olduğu ifade ediliyor. Bamba’nın Manisa’daki durumu, doktorların tüm çabalarına rağmen kritikleşmiş ve teknik direktör hayata gözlerini yummuştu.

NTV Spor'un haberine göre, Sol Bamba'nın cenazesinin Fildişi Sahili’ne gönderilmesi için ülkeler arası diplomatik görüşmeler sürüyor. Hastane morgunda bekletilen cenazenin, İzmir’den kalkacak bir uçakla doğrudan Fildişi Sahili’ne götürülmesi planlanıyor. Cenazenin Fildişi Sahili’ne aktarmasız bir şekilde taşınabilmesi için gerekli işlemlerin hızla tamamlanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.