Süper Lig'de dev maç: Fenerbahçe-Beşiktaş

Süper Lig'de dev maç: Fenerbahçe-Beşiktaş
Trendyol Süper Lig'in 34.haftası yarın kritik bir maça sahne olacak. Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe, kötü bir sezon geçiren Beşiktaş'ı konuk edecek. Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve yarın saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

Trendyol Süper Lig'de 34.hafta dev bir maça sahne oluyor.

Şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Fenerbahçe, ligde zirveden uzak kalan Beşiktaş'ı konuk edecek. Ligdeki 7 maçlık galibiyet serisi geçen hafta Sivasspor deplasmanında son bulan sarı-lacivertliler, şampiyonluk yolunda büyük yara almıştı.

Haftaya lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde giren sarı kanarya, kazanıp rakibi Galatasaray'ın kalan maçlarda puan kaybetmesini bekleyecek.

Fenerbahçe'de tek eksik

Kritik karşılaşma öncesi sarı-lacivertlilerdeki tek eksik Jayden Oosterwolde. Sakatlığı devam eden yıldız futbolcu derbide forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın prestij maçı

Beşiktaş cephesinde ise derbi öncesi galibiyet hesapları yapılıyor. 

Ligde kötü günler geçiren ve istikrarsız sonuçlar elde eden siyah-beyazlılar, Kadıköy'den 3 puanla ayrılarak hem prestij kazanmak hem de moral depolamak istiyor.

Kartal'ın derbi karnesi zayıf

Siyah beyazlılar, taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattığı sezonda derbi karnesini de zayıf tuttu. Karakartal, Galatasaray'a 2-1 ve 1-0'lık skorlarla yenilirken, Fenerbahçe'ye ise 3-1 mağlup oldu. 

Beşiktaş'ta 4 eksik

Siyah-beyazlı takımda 4 futbolcu, Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.

Sarı kart cezalısı Jonas Svensson'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Bakhtiyor Zaynutdinov, Serkan Emrecan Terzi ve Tayfur Bingöl, dev maçta forma giyemeyecek.

Ülker Stadyumu'nda yarın saat 19.00'da oynanacak dev derbiyi hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.