Süper Lig'de kritik hafta: Şampiyon ve küme düşen bu hafta belli olabilir

Süper Lig'de kritik hafta: Şampiyon ve küme düşen bu hafta belli olabilir
Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında perde açılıyor, haftanın nefes kesecek karşılaşmaları start alıyor. Ligde son iki haftaya girilirken bu hafta şampiyon ve küme düşen belli olabilir.

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında perde açılıyor, karşılaşmalar start alıyor. Ligde bu hafta şampiyon ve küme düşen belli olabilir.

ASLAN'IN ŞAMPİYONLUK MAÇI 

Süper Lig'de rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde liderliğini sürdüren Galatasaray, şampiyonluk maçına hazırlanıyor. 99 puanla zirveye kurulan sarı-kırmızılılar, rakibinden 1 puan dahi aldığı takdirde 24'üncü şampiyonluğunu ilan edecek.

FENER'İN UMUDU AZ

Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi için şu ihtimallerin gerçekleşmesi gerekiyor: Sarı-lacivertlilerin, son 2 maçında Galatasaray ve İstanbulspor'u yenmesi, sarı-kırmızılı rakibinin de son hafta TÜMOSAN Konyaspor deplasmanında kaybetmesi.

ÜÇÜNCÜLÜK MÜCADELESİ SÜRÜYOR

Süper Lig'de UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak isteyen RAMS Başakşehir ve Trabzonspor, 19 Mayıs Pazar günü İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Bordo-mavililerin alacağı 1 puan bile ligi 3'üncü olarak bitirmesini sağlayacak. Fırtına'nın olası mağlubiyetinde ise ikili averajla RAMS Başakşehir, 3.sıraya yerleşecek.

DÜŞME HATTI ALEV ALEV

Süper Lig'de sona doğru yaklaşırken küme düşme bölgesinde kritik maçlar oynanacak. 

Düşme korkusunu derinden hisseden Atakaş Hatayspor, Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Küme düşme hattının içinde yer alan bir diğer ekip Siltaş Yapı Pendikspor, 15'inci sıradaki MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak. Düşme hattındaki bir diğer ekip VavaCars Fatih Karagümrük ise 1 puan üzerinde 16'ncı sırada bulunan Gaziantep FK'nın misafiri olacak.

Son haftalarda yakaladığı ivmeyle düşme potasından bir nebze uzaklaşan TÜMOSAN Konyaspor, bir sıra üzerinde yer alan Mondihome Kayserispor'la Kayseri'de karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.