Suudi Arabistan Abdülkerim Bardakcı için devrede: İşte bonservis bedeli...

Suudi Arabistan Abdülkerim Bardakcı için devrede: İşte bonservis bedeli...
Abdülkerim Bardakcı'nın, Suudi Arabistan ekibi Al-Kholood tarafından transfer edilmek istendiği iddia edildi. Bu gelişme üzerine Galatasaray, başarılı stoper için belirlediği bonservis bedelini duyurdu. Sarı-kırmızılıların, bu rakamın kabul edilmesi durumunda Abdülkerim'in ayrılığına onay vermeye hazır olduğu öğrenildi.

Suudi Arabistan temsilcisi Al-Kholood'un, Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Abdülkerim Bardakcı için resmi teklifte bulunduğu ve Galatasaray'ın bonservis bedelini belirlediği öne sürüldü. Arap ekibinin sunduğu teklif, Galatasaray yönetimini transfere ciddi şekilde bakmaya itti.

G Uc Ahs Y X I A At Xo R

3 MİLYON EURO ÜSTÜNDE TEKLİF

Galatasaray'da yıllık 30 milyon TL civarında maaş alan Abdülkerim Bardakcı, Suudi Arabistan'dan 3 milyon euronun üzerinde teklifler alıyor. Mevcut maaşının üç katından fazlasını öneren bu teklifler, oyuncunun kararını zorlaştırıyor.

G Ua M C F Wc A A T Yf

PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Abdülkerim, 2022 yazında Konyaspor'dan 2.8 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a katılmıştı. Sarı-kırmızılı formayla iki şampiyonluk kazanan ve 78 resmi maçta 10 gol atan başarılı stoper, performansıyla dikkat çekiyor.

G R4B2 Mh W Y A Ay2Aj

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.