TFF'den Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'ye ceza

TFF'den Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'ye ceza
TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Antalyaspor Kulübü Başkanı Sinan Boztepe'ye 1 milyon 454 bin lira para cezası ve çeşitli hak mahrumiyeti cezaları verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Antalyaspor Kulübü Başkanı Sinan Boztepe'ye toplam 1 milyon 454 bin lira para cezası ve çeşitli hak mahrumiyeti cezaları verdi. TFF'nin resmi sitesinde yapılan açıklamaya göre, Sinan Boztepe'ye, Atakaş Hatayspor ile oynanan müsabakada akredite edilmediği alanda bulunması nedeniyle 504 bin lira para cezası kesildi. Ayrıca, müsabaka hakemine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 125 gün hak mahrumiyeti ve 350 bin lira para cezası alırken, hakem soyunma odası koridorlarında hakareti nedeniyle de 4 ay hak mahrumiyeti ve 600 bin lira para cezası verildi.

ATAKAŞ HATAYSPOR'A 54 BİN LİRA PARA CEZASI

Kurul, Antalyaspor deplasmanında takım halinde sportmenliğe aykırı hareket sebebiyle Atakaş Hatayspor'a 54 bin lira para cezası verdi. Ayrıca, antrenör Erman Kılıç'ı sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 1 maçtan men edip 58 bin 500 lira para cezasına çarptırdı.

FENERBAHÇEYE 288 BİN LİRA PARA CEZASI

Çaykur Rizespor deplasmanında çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları nedeniyle PFDK'ye sevk edilen Fenerbahçe'ye ise toplam 288 bin lira para cezası verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.