TFF'den erken seçim talebine ret!

TFF'den erken seçim talebine ret!
Türkiye Futbol Federasyonu, bazı kulüplerin erken seçim taleplerini reddettiğini ve Seçimli Mali Genel Kurulun 18 Temmuz'da yapılacağını bir kez daha duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu, bazı kulüplerin erken seçim taleplerini reddettiğini ve Genel Kurulun 18 Temmuz 2024'te yapılacağını  ilan etti. Federasyondan yapılan açıklamada, kulüplerin büyük çoğunluğunun sağduyulu tutumu nedeniyle  seçimlerin 18 Temmuz'da yapılacağı yinelendi.

''SPORTİF BAŞARISIZLIK'' ELEŞTİRİSİ

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Bazı kulüplerin sportif başarısızlıklarının tutarsız bahanesi olarak sporseverlerin önüne TFF'nin ve kurullarının atılma çabası, TFF'nin kurumsal yapısının zaafiyete uğratılmaya çalışılması Türk futboluna ihanet etmektir. Türkiye'deki futbol ailesinin her aşamada ve her şartta doğru bilgilenmesi için tüm şeffaflığımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz. Herhangi bir kulübümüzün ve kulüp başkanımızın kötü niyetli ve amacı Türk futbolunu değersizleştirmek olan bazı odakların manipülasyonlarına maruz kalmamaları için talep ettikleri her türlü desteği ve bilgiyi kendileriyle paylaşacağımızı da bilmelerini isteriz."

Öte yandan, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi, A Millî Takım'ın başarısının federasyonun öncelikli odak noktası olduğu ve tüm enerjinin bu yönde seferber edileceği belirtildi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.