THY Avrupa Ligi'nde heyecan sürüyor

THY Avrupa Ligi'nde heyecan sürüyor
Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final heyecanı sürüyor. 2023-2024 sezonu Dörtlü Final'ine kalacak son 3 takımı belirleyecek karşılaşmalar 7 Mayıs Salı ve 8 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.

Basketbolda Avrupa'nın kulüpler bazındaki en büyük organizasyonu Dörtlü Final'e kalacak takımlar belli oluyor. Play-off eşleşmelerinde normal sezonu lider bitiren İspanyol devi Real Madrid, Baskonia'yı 3-0'la geçerek Berlin'de düzenlenecek organizasyona ismini en erken yazdıran kulüp olmuştu.

TEMSİLCİMİZ FENERBAHÇE SON RAUND'DA

Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Monaco ile 2-2'ye gelen serinin son maçına Dörtlü Final'e kalmak için çıkacak.  Maçı kazanan ekip Berlin'e Final biletini kazanmış olacak. Fenerbahçe Beko'nun Fransa temsilcisi Monaco'ya konuk olacağı karşılaşma (TSİ) 20.00'de oynanacak.

DİĞER EŞLEŞMELERDE HEYECAN DORUKTA

Seride 2-2'lik eşitlik olan Panathinaikos AKTOR-Maccabi Playtika ve Barcelona-Olympiakos mücadelesinde de heyecan dorukta. Söz konusu maçlarda beşinci ve son maçları kazanacak takımlar Dörtlü Final'de şampiyonluk mücadelesi vermeye hak kazanacak.

Dörtlü Final bileti için ilk olarak yarın Yunanistan temsilcisi Panathinaikos Aktor, İsrail'in Maccabi Playtika ekibini konuk edecek ve Atina'da oynanacak müsabaka saat 21.15'te başlayacak. İspanya ekibi Barcelona'nın Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u ağırlayacağı maç ise (TSİ) 22.00'de start alacak. Play-off etabının son iki müsabakası ise 8 Mayıs Çarşamba günü yapılacak.  


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.