Trabzonspor, Olimpiyat'ta kupa kaybetmiyor!

Trabzonspor, Olimpiyat'ta kupa kaybetmiyor!
62. Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynadığı hiçbir final maçını kaybetmedi. Karadeniz temsilcisi, bu statta 2 Türkiye Kupası ve 3 Süper Kupayı müzesine götürdü. Bordo-mavililer, Olimpiyat'taki final karnesine güveniyor.

62. Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Beşiktaş ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaşacak olan Trabzonspor, bugüne kadar bu statta oynadığı final maçlarında hiç kaybetmedi. Türkiye Kupası’nı bugüne kadar 9 kez müzesine taşıyan Karadeniz temsilcisi, 10. kez kupayı kazanmanın peşinde.

OLİMPİYAT'TA 5 FİNAL, 5 KUPA

Bordo-mavililer, 77 bin 087 kişilik kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük stadyumu konumunda olan Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda bugüne kadar oynadığı tüm final maçlarında kupa kaldırma başarısı elde etti. Trabzonspor, 2 Türkiye Kupası ve 3 Süper Kupa olmak üzere 5 kupayı, bu stadyumda kaldırma başarısını gösterdi.

KARTAL VE FIRTINA 5. KEZ

Olimpiyat karnesine güvenen Trabzonspor, öte yandan Beşiktaş ile Türkiye Kupası’nda 12. kez karşı karşıya gelecek. İki takımın daha önce oynadığı 11 maçta 4 kez Trabzonspor, 5 kez ise Beşiktaş sahadan galibiyetle ayrılırken 2 maç da berabere sonuçlandı. Söz konusu 11 maçta Trabzonspor’un 10, Beşiktaş’ın 13 golü bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.