Trabzonspor'da sürpriz Uğurcan Çakır gelişmesi

Trabzonspor'da sürpriz Uğurcan Çakır gelişmesi
Trendyol Süper Lig'de bu sezon hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor, yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçirecek. Bordo-Mavili ekibin yıldız kalecisi Uğurcan Çakır'ın da takımdan ayrılması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'de bu sezon hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselerek taraftarlarını bir nebze de olsa mutlu etti. Bordo-Mavililer, kupayı müzesine götürebilmek için Beşiktaş ile finalde karşılaşacak. 

Resim

Trabzonspor, bu sezonun yaralarını sarmak istiyor. Önümüzdeki sezon için transferde düğmeye basan Karadeniz temsilcisi, mevcut kadroda yer alan bazı isimlerle de yolları ayıracak. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin radarında olan Uğurcan Çakır hakkında açıklamalarda bulundu. A Spor'a konuşan Ertuğrul Doğan, yıldız kalecinin geleceği hakkında ''Uğurcan Çakır bizim kardeşimiz, çok iyi bir Trabzonsporlu. Durum ne olursa olsun, takımının çıkarlarından başkasını düşünmez. Avrupa'da oynamak gibi bir düşüncesi var. Kendisine önemli teklif gelirse kolaylık yapacağımıza söz vermiştik. Şu an için resmi teklif olmasa da bazı kulüpler bizimle iletişime geçti. Resmi bir şey geldikten sonra konuşmak daha doğru'' ifadelerini kullandı.

Sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek Uğurcan Çakır'ın, bu yaz transfer döneminde Trabzonspor'dan ayrılması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.