Volkan Demirel'den babası için duygulandıran paylaşım: Hayatımda ilk defa kaybettiğimi anladım

Volkan Demirel'den babası için duygulandıran paylaşım: Hayatımda ilk defa kaybettiğimi anladım
Fenerbahçe’nin unutulmaz kalecisi Volkan Demirel, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden babası Ali Naci Demirel'i son yolcuğuna uğurladı. Cenazenin ardından paylaşım yapan Demirel'in sözleri sevenlerini duygulandırdı.

Teknik direktör Volkan Demirel'in babası Ali Naci Demirel,  önceki gün Muğla'nın Bodrum ilçesinde rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Demirel, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Yeni Dsdffseproje

'HAZIRLIKSIZ ÇARESİZ BIRAKTIN BENİ'

Dün babasını son yolculuğuna uğurlayan Volkan Demirel, sosyal medya hesabından duygularını paylaştı. Ünlü kaleci, paylaştığı fotoğrafta babasıyla samimi bir anını gösterirken altına şu mesajı yazdı:

"Sabah kalktım, seni arayamayacağım. Hayatımda ilk defa kaybettiğimi anladım…
Sen gözlerini yummadan önce ki akşam! ne kadar iyi, ne kadar da mutlusun. Benim elim ayağım, öğreten, yol gösteren, arkadaşımdın.
abim, kardeşim, dostumdun. Yeri geldi mi kolunun altına girdiğim, yeri geldiğinde beni sırtlayandın. Arkamda duran, her zaman yanımda yürüyendin…
BABAM sen bana hiç hayır demedin.
Neden bıraktın kendini gittin BABAM daha yaşayacaklarımız varken…
Bu kadar erken, hazırlıksız çaresiz bıraktın beni…Bana veda etmişsin aslında bizi mutlu ettiğin son akşamında…SENİ ÇOK SEVİYORUM BABAM….."

Yeni Prsdfsrtoje

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.