Yunan ekibinde hedef Barış Alper Yılmaz! Transfer kapısı aralanıyor

Yunan ekibinde hedef Barış Alper Yılmaz! Transfer kapısı aralanıyor
Galatasaray ve A Milli Takım’da geçen sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz’a, beklenmedik bir talip çıktı. Daha önce Liverpool ve Brighton gibi Premier Lig devlerinin radarına giren milli futbolcu, bu kez Yunanistan’ın ilgisini çekti. İşte transferde son gelişmeler…

Yunanistan’ın köklü kulüplerinden Olympiakos, Barış Alper Yılmaz’ı kadrosuna katmak istiyor. Bu sürpriz gelişme, Galatasaray yönetiminin stratejisinde de değişikliğe yol açtı.

YÖNETİMDE STRATEJİ DEĞİŞİYOR

Fanatik’in haberine göre, transfer döneminin başında Barış Alper için kapıyı 30 milyon eurodan açan Galatasaray yönetiminin, oyuncuya gelen tüm teklifleri artık değerlendirmeye hazır olduğu öğrenildi. Yönetim, oyuncunun ayrılma isteği durumunda transferine yeşil ışık yakmayı planlıyor.

PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

24 yaşındaki yetenekli futbolcu, bu sezon Galatasaray formasıyla sahaya çıktığı5 maçta 5 gol ve 1 asistle dikkatleri üzerine çekti. Barış Alper Yılmaz’ın Galatasaray’da gösterdiği bu performans, Avrupa’nın birçok kulübünün ilgisini çekmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.