YouTube Premium'a bomba gibi özellik geldi! Resmen asistan olacak

YouTube Premium kullanıcılarına çeşitli yenilikler sunmaya devam ediyor. Son tanıtılan özelliğiyle herkesi cezbedecek! Resmen YouTube kullanıcısının YouTube'da asistanı olacak...

Google, YouTube Premium platformunu daha cazip hale getirmek için yeni bir adım attı. ABD'deki YouTube Premium kullanıcılarına sunulan yapay zeka destekli yeni araç, video izleme deneyimini dönüştürmeye hazırlanıyor. Kullanıcılar, artık izledikleri videolarla doğrudan etkileşim kurarak sorular sorabilecek, içeriklerin özetini alabilecek ve benzer videoları keşfedebilecek.

YAPAY ZEKA İLE VİDEO ÖZETLEME DÖNEMİ

YouTube Premium Aboneleri İçin Yeni Özellikler Duyuruldu - TeknoBurada

Google’ın YouTube Premium’a özel olarak geliştirdiği bu yapay zeka aracı, kullanıcıların videolarla daha etkileşimli bir deneyim yaşamalarını sağlıyor. Google Photos’un "Ask Photos" (Fotoğraflara Sor) özelliğine benzer şekilde çalışan bu araç, videolar izlenirken kullanıcıların anlık sorularını yanıtlayabiliyor. Örneğin, bir yemek tarifi videosu izleyen kullanıcı, "Bu tarifte hangi malzemeler kullanılıyor?" gibi bir soru sorarak doğrudan yapay zeka aracılığıyla detaylı bilgi alabiliyor.

Yapay zeka ayrıca izlenen videoları özetleyerek zaman kazandırıyor ve kullanıcıya benzer içerikler öneriyor. Bu özellik, şimdilik yalnızca Android uygulaması üzerinden erişilebilir durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.