Hafta sonu ne yapsam diye düşünenler! Sonbaharın en güzel manzarası: Kimse bilmiyorken gidin

Hafta sonu ne yapsam diye düşünenler! Sonbaharın en güzel manzarası: Kimse bilmiyorken gidin
Hafta sonu nereye gitsem diye karar veremeyenler! Sonbaharın en güzel manzarası orada! 12 yıl önce tescillendi. Sakinlik arayan oraya koşuyor. Çeşitli aktiviteleriyle herkesi kendine çekiyor...

Düzce'nin doğal güzelliklerinden biri olan Korugöl Tabiat Parkı, sonbaharın gelişiyle sarı, yeşil ve kahverenginin tonlarına bürünen ağaçlarıyla ziyaretçilere eşsiz manzaralar sunuyor. Kaynaşlı ilçesinin 15 kilometre kuzeyinde bulunan ve 12 yıl önce tabiat parkı olarak tescillenen Korugöl, zengin bitki örtüsü ve gölüyle doğa severleri kendine çekiyor.

SONBAHARIN EN GÜZEL MANZARASI

Düzce Belediyesi, İl Özel İdaresi ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nün katkılarıyla gerçekleştirilen çevre düzenlemeleri, yürüyüş yolları ve yenilenen altyapısı sayesinde park, her yaştan ziyaretçiye huzurlu bir ortam sunuyor. Sportif olta balıkçılığı, piknik ve kamp gibi doğa aktiviteleri için de ideal olan Korugöl, özellikle sonbahar döneminde tabiatla baş başa kalmak isteyenler için vazgeçilmez bir adres haline geliyor.

Bölgeye yakın zamanda yapımına başlanacak olan karavan parkının da tamamlanmasıyla Korugöl’ün, Türkiye’nin en popüler doğa turizm merkezlerinden biri haline gelmesi hedefleniyor.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.