Almanya uçağında bomba ihbarı: Erzurum'a acil iniş yaptı

Almanya uçağında bomba ihbarı: Erzurum'a acil iniş yaptı
Hindistan-Almanya seferini yapan Vistara Hava Yolları'na ait uçak, bomba ihbarı nedeniyle Erzurum Havalimanı’na acil iniş yaptı.

Hindistan-Almanya seferini yapan Vistara Hava Yolları'na ait yolcu uçağı, bomba ihbarı üzerine Erzurum Havalimanı’na zorunlu iniş gerçekleştirdi. Uçağın inişi sonrası bölgeye AFAD, sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Uçakta bulunan 247 yolcu ve mürettebat güvenli bir şekilde tahliye edildi. Kabin ve kargo bölümünde detaylı arama başlatıldığı bildirildi.

"ERZURUM HAVA SAHASI UÇUŞA KAPATILDI"

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, yaptığı açıklamada, ekiplerin valizleri aradığını ve gerekli güvenlik önlemlerinin alındığını belirtti. Çiftçi, "Şu an ekipler sahada, valizleri arıyor. AFAD ekipleri, yolcuları güvenli şekilde tahliye etti. Emniyet, polis özel harekat, tüm ekiplerimiz sahada. Bütün ekiplerimiz, uçağın içinde ve etrafında güvenlik önlemini aldılar. Erzurum hava sahası uçuşa kapatıldı" ifadelerini kullandı.

Uçakta yapılan aramaların sonuçlarına ilişkin henüz bir bilgi paylaşılmadı. Erzurum Havalimanı’ndaki hareketlilik sürerken, yetkililer durumu yakından takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.