Ankara'da deniz havası almak isteyen oraya koşuyor! Ankara’nın en güzel manzarası orada

Ankara'da deniz havası almak isteyen oraya koşuyor! Ankara’nın en güzel manzarası orada
Ankara’ya yakın olan hemen atlayıp gidecek! Deniz havası almak isteyen oraya koşuyor. Güzel manzarası ve temiz havasıyla bir giden bir daha vazgeçemiyor...

Ankara'da deniz havası almak isteyenlerin kaçtığı bir destinasyon! Bilenler kalabalık olmasın diye kimseye söylemiyor. Güzelliğini gören hayran kalıyor, masalları andıran manzarasıyla izleyenin içini ferahlatıyor.

Ankara'da yaz kış demeden binlerce kişinin ziyaret ettiği Eymir Gölü, başkentin en çok ziyaret edilen alanları arasında yer alıyor. Doğal güzellikleri ile dikkat çeken bu nokta, canı sıkılanların ilk adresi olmaya devam ediyor. Eymir Gölü, gün batımının en güzel seyredildiği yerlerden biri olmanın yanı sıra sunduğu çeşitli aktivitelerle de Ankara'ya adeta deniz havasını hissettiriyor. 

Eymir Gölü - Ankara - Eymir Gölü Yorumları - Tripadvisor

TABLOLARI ANDIRIYOR

Beton şehir olarak bilinen Ankara, Eymir Gölü gibi doğal güzellikleri ile de herkesi büyülüyor. Her gün binlerce ziyaretçiyi büyüleyen doğal güzellikleriyle Eymir Gölü, tabloyu andıran muhteşem bir manzara sunuyor.  

Doğa severlerin buluşma noktası olan Eymir Gölü, ziyaretçilere çeşitli aktiviteler sunuyor. Göl çevresinde bisiklet turu yapabilir, piknik alanlarında keyifli anlar yaşayabilir ve su sporları ile ilgilenebilirsiniz.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.