Ankaralılar dikkat! Önce meteoroloji uyardı sonra valilik: Yaz havasından eser kalmayacak

Ankaralılar dikkat! Önce meteoroloji uyardı sonra valilik: Yaz havasından eser kalmayacak
Meteorolojinin uyarılarının ardından Ankara Valiliği, bölgede yaşayan vatandaşları uyardı. Önleminizi alın, akşam saat 22.00’ye kadar devam edecek

Yaz mevsimini girmemizle birlikte ülke genelinde kavurucu sıcaklar kendini göstermeye başladı. Ancak Ankara’da bugün durum farklı oalcak. Meteorolojinin ardından valilikten uyarı geldi. 

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR 

T.C. Ankara Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile Ankara genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi verilerine göre, bugün öğle saatlerinden itibaren Ankara'da yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. 

O SAATLERE DİKKAT 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi tarafından alınan son verilere göre, yağışların saat 13.00'te başlayıp 22.00'de sona ereceği bildirildi. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzlukların yaşanabileceği belirtildi. Bu nedenle, vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.