Antalya Havalimanı'nda yabancı uyruklu kişinin ölümü üzerine soruşturma başlatıldı

Antalya Havalimanı'nda yabancı uyruklu kişinin ölümü üzerine soruşturma başlatıldı
Antalya Havalimanı'nda güvenlik güçlerinin müdahalesinin ardından hastanede hayatını kaybeden Kazakistan doğumlu Anton Paul ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Antalya Havalimanı'nda meydana gelen olayla ilgili soruşturma başlattığını duyurdu. Almanya pasaportu da bulunan Kazakistan doğumlu Anton Paul, Antalya Havalimanı 2. Dış Hatlar Terminali'nde X-Ray cihazından geçerken güvenlik görevlilerine zorluk çıkardı.

Alkollü olduğu değerlendirilen Anton Paul'un, valizini X-Ray cihazında bırakarak uçağını kaçırdığı belirtildi. Paul'un, bir marketten ücretsiz alkollü içecek almaya çalıştığı ve çevreye rahatsızlık verdiği bildirildi. Saat 23.00 sıralarında, havalimanındaki danışma ve bilet satış ofisinde çalışanlara rahatsızlık vermesi üzerine olay yerine polis memurları çağrıldı.

Polis memurları, Paul'u terminal binasının dışına çıkardı ve etkisiz hale getirdi. Paul'a kelepçe takılması güçlükle sağlandı ve sağlık ekipleri çağrıldı. Hastaneye sevk edilen Paul'un bir süre sonra hayatını kaybettiği bildirildi.

EGM, olayın ardından Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla adli tahkikata başladığını ve idari yönden de Mülkiye ve Polis Başmüfettişleri görevlendirildiğini açıkladı. Soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.