Avcılar'da çalıntı pikapla araçlara çarpan yabancı uyruklu sürücü yakalandı

Avcılar'da çalıntı pikapla araçlara çarpan yabancı uyruklu sürücü yakalandı
İstanbul Avcılar'da Fas uyruklu Amerikan vatandaşı bir kişi, çaldığı pikapla D-100 kara yolunda araçlara çarparak kaçtı. Şüpheli Bakırköy'de yakalandı.

Avcılar'da, bir sürücü pikabıyla D-100 kara yolunda ters yönde ilerleyerek birçok araca çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Kazanın ardından yaralanan üç kişi sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırılırken, olayda beş araç ve iki motosikletin hasar gördüğü bildirildi.

"ELLERİNDEKİ SOPALARLA CAMLARI KIRDILAR"

Kazaya tanık olan Ömer Faruk Çabuk, kazadan önce sürücünün yol istediğini ve arkasındaki aracın onu takip ettiğini belirterek, "Aracımın önünde durdu, arkadaki araç da durdu, saldırdılar. Ellerindeki sopalarla camları kırdılar" dedi. Olay anı çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

ŞÜPHELİ BAKIRKÖY'DE YAKALANDI

Kazanın ardından polisin yaptığı çalışma sonucunda, olay yerinden kaçan sürücü Bakırköy'de yakalandı. Fas uyruklu Amerikan vatandaşı olduğu belirlenen N.D. (36), Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

ARACIN ÇALINTI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Polisin yaptığı araştırmada, şüphelinin kullandığı pikabın Avcılar Cihangir Mahallesi'ndeki bir bayiden çalındığı belirlendi. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, şüpheli bayideki bir araçla ilgilenirken, görevliye birkaç soru sorduktan sonra aracın anahtarını istemiş. Görevlinin dalgınlığından yararlanan şüpheli, aracı alarak hızla kaçmış. Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.