Bahçelievler’de 4 katlı binanın çatısı çöktü!

Bahçelievler’de 4 katlı binanın çatısı çöktü!
Bahçelievler'de 4 katlı binanın çatısında çökme meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Bahçelievler Hürriyet Mahallesi Güngören Sokak'ta bulunan binanın çatı saçağı, henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü.

Binanın beton parçaları hasar nedeniyle alt katın balkonuna ve zemine dağıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Oğ09Iyeni Proje-1

Gelen ekiplerce, çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Öte yandan Bahçelievler Belediyesi teknik ekiplerinin binada incelemede bulunacağı bilgisine ulaşıldı.

Yeni Projeddsfsfs

Tedbir amaçlı boşaltılan binada yapılan ön inceleme sonucunda tahliye kararı verilmesi uygun görülmezken, vatandaşlar ise bir süre sonra yeniden evlerine girdi.

’TAHLİYEYİ GEREKTİREN BİR DURUM YOK’

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, olay yerinde incelemelerde bulundu. Bahadır, gazetecilere, bugün ikinci üzücü hadiseyi yaşadıklarını, sabahki kadar kötü bir durum olmadığını aktardı.

Binayla ilgili bilgi veren Bahadır, "1985 yılı yapımı, 4 katlı bir bina. Her katında 4 daire var. Toplamda 16 daire var. 3 de dükkan var. En üst kattaki balkonun su alması nedeniyle sıcak, soğuk değişikliklerinden dolayı balkonda çökme olmuş. Arkadaşlarım içeride inceleme yaptılar. Karot alacaklar ama tahliyeyi gerektiren bir durum yok. Kolon ve kirişleri ön incelemede sağlam ama kesin netice tabii ki karot incelemesinde çıkacak." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.