Bolu’da sağanak yağış şehri felç etti: Evleri ve alt geçitleri su bastı

Bolu’da sağanak yağış şehri felç etti: Evleri ve alt geçitleri su bastı
Bolu'da öğle saatlerinde başlayan yoğun sağanak yağış, günlük yaşamı ve ulaşımı felç etti. Şehirde aralıklarla etkisini sürdüren şiddetli yağış, evlerde ve alt geçitlerde su baskınlarına neden oldu.

Bolu'da öğle saatlerinde başlayan sağanak, günlük yaşamı ve ulaşımı olumsuz etkiledi. Yağışın etkisiyle, Kalıcı Konutlar, Paşaköy ve Küpçüler bölgelerindeki alt geçitler suyla doldu.

Bir alt geçitte mahsur kalan iki motosikletli, çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Borozanlar Mahallesi'nde rögarların taşması sonucu yollarda su birikintileri oluştu. Paşaköy Mahallesi'nde ise şiddetli yağış nedeniyle iki ev su altında kaldı.

07 19 08 A A 35190922

BELEDİYE EKİPLERİ ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Belediye ekipleri, su baskınlarının yaşandığı bölgelerde hemen çalışmalara başladı. Ekipler, su tahliyesi ve temizlik işlemlerini hızlı bir şekilde yürütüyor. Ancak sağanak yağışın aralıklarla devam etmesi, çalışmaları zorlaştırıyor.

07 19 08 A A 35190917

Bolu'da aralıksız devam eden yağışlar, hem günlük yaşamı hem de ulaşımı olumsuz etkiliyor. Şehir merkezinde trafik sıkışıklıkları ve su birikintileri nedeniyle araç sürücüleri zor anlar yaşıyor. Belediye yetkilileri, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Bu tür olumsuz hava koşullarının devam etmesi durumunda, Bolu'daki yaşamın daha da zorlaşabileceği belirtiliyor. Belediye ekipleri ve vatandaşlar, sağanak yağışın yarattığı sorunlarla başa çıkmak için yoğun çaba sarf ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.