Çorum'da kaza: Polis memuru çift öldü, çocukları yaralandı

Çorum'da kaza: Polis memuru çift öldü, çocukları yaralandı
Çorum'un Sungurlu ilçesinde otomobilin rögar kapağına çarpması sonucu polis memuru çift hayatını kaybetti, çocukları yaralandı.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında polis memuru çift Kahraman Kudu (51) ve Filiz Kudu (46) hayatını kaybetti, çiftin iki çocuğu ise yaralandı. Kaza, Ankara-Samsun kara yolunun Çiftlik köyü yakınlarında, Kahraman Kudu'nun kullandığı 55 AKY 625 plakalı otomobilin kontrolden çıkarak yol kenarındaki rögar kapağına çarpması sonucu meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle otomobil devrildi.

Kaza sonrası jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sürücü Kahraman Kudu ve eşi Filiz Kudu kaza yerinde hayatını kaybederken, çocukları Elif Su (8) ve Berin Su Kudu (6) yaralandı. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan çocuklar, ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Kahraman Kudu'nun Giresun İl Emniyet Müdürlüğü, eşi Filiz Kudu'nun ise Giresun Valiliği'nde görevli polis memurları oldukları belirtildi. Çiftin cenazeleri, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Sungurlu Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından cenazeler, Çorum İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince memleketleri olan Zonguldak ve Eskişehir'e gönderilmek üzere hastane morgundan uğurlandı. Cenazelerin uğurlanmasına Çorum İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan da katıldı. Yaralı çocuklar tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edilerek yakınlarına teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.