Diyarbakır-Mardin sınırındaki yangın felaketinde can kaybı 14'e yükseldi

Diyarbakır-Mardin sınırındaki yangın felaketinde can kaybı 14'e yükseldi
Diyarbakır'ın Çınar ilçesi ile Mardin'in Mazıdağı ilçesi arasındaki bölgede çıkan yangında can kaybı sayısı 14’e yükseldi. Hastanelerde tedavileri devam eden yaralılardan Kerime Erdenli (55) ile Fadıl Demir (57) de hayatını kaybetti.

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi kırsal Köksalan Mahallesi’nde 20 Haziran gecesi çıkıp, rüzgarın da etkisiyle Mardin’in Mazıdağı ilçesi kırsal Yücebağ ile Yetkinler mahallelerine doğru ilerleyen ve yerleşim yerlerine de sıçrayan yangınla ilgili bilanço her geçen saat ağırlaşıyor.

Dün 11 kişinin cenazeleri Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi işlemleri ve ölü muayene raporlarının ardından savcılığın talimatıyla yakınlarına teslim edilerek defnedilmişlerdi.

Gece saatlerinde ise Şanlıurfa’da tedavi gören bir köylünün daha hayatını kaybetmesiyle ölenlerin sayısı 12’ye çıktı.

Bu sabah saatlerinde de Yoğun Bakım Ünitesinde entübe edilen ve dumandan etkilenerek vücutlarında yanıklar bulunan Fadıl Demir ile Kerime Erdenli’nin hayatını kaybetmesiyle ölenlerin sayısının 14’e çıktığı öğrenildi.

Vefat edenlerin isimleri şöyle:

Şeyhmus Demir, Mazhar Demir, Taliha Demir, Nuri Demir, Rezan Yılmaz, Azat Yılmaz, Resul Yılmaz, Remzi Yılmaz, Abdurrahman Buğdaycı, Ubeydullah Buğdaycı, İsmail Yardımcı, Sinan Deviren, Fadıl Demir ve Kerime Erdenli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.