Erzurum'da yangın: Ev, ahır ve samanlık zarar gördü

Erzurum'da yangın: Ev, ahır ve samanlık zarar gördü
Erzurum Tortum'da çıkan yangında bir ev, bir ahır ve bir samanlık kullanılamaz hale geldi. Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangın kontrol altına alındı.

Erzurum'un Tortum ilçesine bağlı Şenyurt Mahallesi'nde çıkan yangında büyük hasar meydana geldi. Neşet Aktepe'ye ait samanlıkta, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan alevler, samanlığın bitişiğindeki ahıra ve Halil Akgüney’e ait eve sıçradı.

Yangın ihbarı üzerine, bölgeye AFAD, jandarma ve Tortum Belediyesine ait itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangında ev, ahır ve samanlık kullanılamaz hale geldi.

"YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI"

Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, mahalle halkına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ekiplerin yangına hızlıca müdahale ettiğini belirten Yiğider, şunları ifade etti:

"Şenyurt Mahallemizde sebebi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı samanlıkta çıkan yangın, kısa sürede yanında bulunan ahıra ve eve sıçradı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ve belediyemize ait arazöz, iş makinesi ve personelimizle yaptığımız müdahale sonucu yangın daha fazla alana sıçramadan kontrol altına alındı ve söndürüldü."

Başkan Yiğider, yangında herhangi bir can kaybının yaşanmadığını da duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.