Eşini balkondan atmakla suçlanan koca: Kendi düştü

Eşini balkondan atmakla suçlanan koca: Kendi düştü
Kayseri'de eşini 6. kattan attığı iddiasıyla yargılanan Y.T.'nin duruşması başladı. Sanık suçlamaları reddederken, maktulün ailesi çeşitli suçlamalarda bulundu.

Kayseri'de, eşini 6. katın balkonundan atarak öldürdüğü iddiasıyla hakkında dava açılan Y.T.'nin yargılanmasına 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Duruşmaya, sanık, maktulün ailesi, taraf avukatları ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı katıldı.

"KENDİ DÜŞTÜ, YETİŞEMEDİM"

Sanık Y.T., eşinin kendisini aldattığını öne sürerek, bu nedenle sorunlar yaşadıklarını ifade etti. Olay günü, eşinin balkona kaçtığını belirten Y.T., su bardağını ona doğru fırlattığını, ardından eşinin balkon camına çıkarak düşmek üzere olduğunu ve kendisinin yetişemediğini savundu. Y.T., eşini kendisinin öldürmediğini iddia etti.

MAKTÜLÜN AİLESİNİN "DARP" İDDİASI

Maktulün babası H.T., sanığın kızına uzun süredir eziyet ettiğini ve kızının boşanmasını ikna ettiğini belirtti. Ayrıca, sanığın, kızını öldüreceğini söylediğini ve bu nedenle şikayetçi olduğunu ifade etti. Maktulün annesi H.T., sanığın uyuşturucu kullandığını, kızına da içirdiğini ve sürekli darbettiğini öne sürdü. Kızının bir süre kadın sığınma evinde kaldığını, uzaklaştırma kararı aldırdığını belirtti.

AİLE ÜYELERİ VE TANIKLAR İFADE VERDİ

Maktulün kardeşi Y.F.T., ablasının kısa süreli bir ilişkisi olduğunu ve boşanmalarının uygun olacağını önerdiğini, ancak sanığın bunu kabul etmediğini aktardı. Duruşmada maktulün 2 kız çocuğu da tanık olarak dinlendi.

MAHKEME'DEN TUTUKLULUK KARARINA DEVAM KARARI

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi. Olay, 13 Şubat'ta Kocasinan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi Nural Sokak'taki 11 katlı binanın 6. katından T.T.'nin düşmesiyle meydana gelmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.