Fatsa'da apartman yangını: 4 katlı bina küle döndü!

Fatsa'da apartman yangını: 4 katlı bina küle döndü!
Ordu'nun Fatsa ilçesinde 4 katlı bir apartmanda yangın çıktı. Büyük paniğe sebep olan yangın, Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin kısa süredeki müdahalesiyle söndürüldü. Elim olayda maddi hasarın büyük olduğu kaydedilirken, can kaybına ise rastlanmadı.

Ordu'nun Fatsa ilçesi Şerefiye Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir apartmanda çıkan yangın, büyük paniğe yol açtı. Yangın, binanın en alt katında başlayarak hızla tüm binayı sardı. Olay yerine hızla intikal eden Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına almayı başardı.

AĞIR MADDİ HASAR VAR, CAN KAYBI YAŞANMADI

Yangın sonucu binada büyük maddi hasar meydana gelirken, can kaybı yaşanmadı. Apartman sakinleri, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangından yara almadan kurtulmayı başardı. Olay sırasında apartmandakiler kısa sürede tahliye edilerek güvenli bir alana alındı.

ÇIKIŞ SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

Yangının çıkış nedeniyle ilgili araştırmalar sürüyor. Yetkililer, yangının sebebini belirlemek için kapsamlı bir inceleme başlattı. İlk değerlendirmelere göre, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği öngörülüyor.  Ancak kesin sonuçlar, yapılacak detaylı incelemelerin ardından duyurulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.