Haftanın ilk iş günü İstanbul'un trafik yoğunluğu başladı!

Haftanın ilk iş günü İstanbul'un trafik yoğunluğu başladı!
İstanbul'da haftanın ilk iş gününde bazı bölgelerde yağmurun da etkisiyle trafik yoğunluğu arttı. Özellikle, Anadolu Yakası D-100 kara yolunda Kadıköy ile Kartal arasında trafik her iki yönde ağır ilerliyor.

İstanbullular, yeni haftanın ilk iş gününe trafik çilesiyle başladı. Megakent'te sabah saatlerinde etkili olan yağmurun da etkisiyle araç yoğunluğu oluştu. İBB Cep Trafik haritası verilerine göre, trafik yoğunluğu Avrupa Yakası'nda yüzde 56, Anadolu Yakası'nda ise yüzde 83'e kadar yükseldi. 

Yeni Proje Is

Kent genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 67 seviyesinde ölçüldü. Avrasya Tüneli gişelerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu.

Yeni Proje Yt

Kentte toplu taşıma araçlarını kullanmak isteyenler, metro, metrobüs, otobüs, Marmaray ve deniz taşıtlarında da yoğunluğa sebep oldu.  Bazı metrobüs, İETT ve tramvay aktarma istasyonlarının bulunduğu noktalarda da yoğunluk oluştu. Metrobüs hattının Altunizade durağı ile M-5 Üsküdar-Samandıra Metro hattında Altunizade yönünde ciddi kalabalık olduğu gözlemlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.