Haliç Köprüsü'nde trafik yoğunluğu

Haliç Köprüsü'nde trafik yoğunluğu
Asfalt yenileme çalışması nedeniyle Haliç Köprüsü'ndeki orta köprünün Kadıköy yönü trafiğe kapatıldı. Çalışmaların başlamasıyla birlikte, sabah saatlerinde bölgede trafik yoğunluğu oluştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, D-100 Karayolu Haliç Köprüsü'nde asfalt yenileme çalışması başlatıldı.  

Çalışmaların başlamasıyla birlikte, sabah saatlerinde bölgede trafik gözlemlendi. Köprünün metrobüs yoluyla bitişik olan iki şeridi kapatıldı, trafik akışı ise yan yoldaki iki şeritten sağlanmaya çalışılıyor. Sürücüler yan yola ve alternatif güzergahlara yönlendiriliyor.

Thumbs B C E784Ac64Ff3B02F80Ddae773De26814B

YOĞUNLUK ZEYTİNBURNU’NDA BAŞLIYOR

D-100 karayolu Kadıköy yönünde trafik yoğunluğu Zeytinburnu ile Cevizlibağ'dan itibaren başlıyor. Cevizlibağ, Edirnekapı ve Haliç Köprüsü arasındaki yolda araçlar güçlükle ilerlerken, trafik akışı Haliç Köprüsü’nü geçtikten sonra kısmen rahatlıyor. Çalışmalar nedeniyle köprüden Balat'a inen yollar ile Edirnekapı'dan köprüye bağlanan yan yollarda da yoğunluk oluşuyor.

ÇALIŞMALAR 8 TEMMUZ’A KADAR SÜRECEK

İBB, metrobüs yolunda yapılacak asfalt yenileme çalışmaları kapsamında 3 Temmuz'da saat 23.00'ten itibaren Haliç'teki orta köprünün Kadıköy yönünün trafiğe kapatılacağını duyurmuştu.

Eskiyen asfaltın değiştirilmesi amacıyla yapılan çalışmanın 8 Temmuz saat 05.00'e kadar tamamlanması planlanıyor. Çalışma süresince D-100 karayolu Haliç orta köprüsünün Kadıköy yönünün trafiğe kapalı olacağı ve bölgede trafik sirkülasyonunun yan yoldan sağlanacağı belirtilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.