İmamoğlu müjdeyi verdi! En güzel manzaralı köşk hizmete açıldı: Fiyatları gören müdavimi olur

İmamoğlu müjdeyi verdi! En güzel manzaralı köşk hizmete açıldı: Fiyatları gören müdavimi olur
İBB, İstanbullulara daha iyi koşullar sağlamak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sudan ucuz fiyatlarıyla en güzel manzaralı köşk hizmete açıldı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbullulara kentin kalabalığından uzaklaşarak rahat bir nefes alabilecekleri, güzel vakit geçirebilecekleri sosyal tesisler kazandırmaya devam ediyor. İBB, şimdi de İstanbul’un en güzel yerlerinden biri olan Emirgan Korusu’ndaki tarihi Pembe Köşk’ü sosyal tesis olarak halkın hizmetine açtı. 

180 KİŞİLİK KAPASİTESİYLE MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR 

Emirgan Korusu’nda bulunan Pembe Köşk Sosyal Tesisi, 180 kişilik kapasitesiyle İstanbullulara hem iç hem de dış mekânda hizmet sunuyor. Tesis, içeride 80, dışarıda ise 100 kişilik oturma alanıyla doğayla iç içe keyifli zaman geçirme imkânı sağlıyor. Ziyaretçiler, içeride lezzetli yemeklerin tadını çıkarırken, dış mekândaki kafede uygun fiyatlarla çay, kahve ve diğer içeceklerin keyfini çıkarabiliyor. 

pembe-kosk-sosyal-tesisi-1.jpg

TARİHİ DOKU, MODERN HİZMET 

Altı odadan oluşan Pembe Köşk, tarihi dokusuyla dikkat çekerken, sunduğu ekonomik ve kaliteli hizmetlerle de ziyaretçilerin beğenisini kazanıyor. Vatandaşlar, tarihi yapının böylesine değerli bir hizmetle halkın kullanımına açılmasından memnuniyet duyduklarını belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.